Healthy Vitalizers

willy river facebook

We hebben een leuk filmpje voor jou gemaakt met een voorproefje van het kookboek.
bekijk het filmpje hier.

Voor mijn goede vriendin Willy ben ik samen met het team healthy vitalizers een inzamelingsactie gestart voor de realisatie van een Non-profit centrum voor welzijn en gezondheid in Kroatië. De missie van Willy reikt verder dan alleen kinderen in hun kracht te zetten en hun welzijn en gezondheid te optimaliseren. Haar wens is om in dit Non-profit centrum te samen met een team van gemotiveerde geïnteresseerden studies te doen naar mogelijke ‘oplossingen’ van de steeds maar o.a. stijgende toename van autisme, hoe kunnen hyperactieve kinderen op een natuurlijk wijze ‘zichzelf weer zijn’ en of er iets te doen is aan de schrikbarende stijging van burn-out onder pubers. Allemaal belangrijke onderwerpen die ons allemaal aangaan.
Om objectief inzicht te verkrijgen in dergelijke vraagstukken is het essentieel dat er GEEN verstrengelingen zijn van financiële belangen. Vandaar dat dit centrum Non-profit is en jouw steun heel hard nodig heeft.

Het gaat over het welzijn van jou en mij, ‘van de mensen voor de mensen’. Het gaat om dat het welzijn en de gezondheid van de mens weer op de eerste plaats komt te staan. En dit inzicht heeft geresulteerd in een proces waar twee dingen uit zijn geboren:

Nummer 1. ‘Mijn Happy Kookboek’ als energie uitwisseling voor een donatie.
Nummer 2. ‘My Happy Femily’. Een platform om met elkaar in contact te zijn, ideeën uit te wisselen, je op de hoogte te houden van het Non-profit centrum en…..nog veel meer.
Nummer 3: ‘Healthy Vitalizers’ een website gecreëerd om meer inzicht te krijgen in de gezondheid van de mens. Ben je moe van altijd maar moe en niet fit te zijn? Niet weten wat er aan de hand is? Vage klachten waar je niets mee kan? Neem dan eens contact met Loïs op en zij kan je helpen in contact te komen met de Healthy Vitalizers om te zien wat er mogelijk is voor jouw om een compleet beeld van je gezondheid te krijgen. Samen creëren we een cirkel  van bewustwording over gedrag en gezondheid.

De voordelen zijn wederzijds en dat is de schoonheid van dat delen is helen.

Ik nodig je dan ook van harte uit om lekker deel te nemen om samen onze wereld mooier te kleuren en te doen smaken!

Front MHF Book 3D

Heb je interesse in dit mooie kookboek,
klik dan hier om te doneren en wij sturen je het kookboek per mail toe.

Het verhaal van Willy