Gewoon bij Loïs

Eind 2019 heb ik een ommekeer gemaakt in mijn praktijk. Van kindercoach met hond naar coach zonder hond. Waarom? Mijn hond ging teveel in op de energie van het kind. Hij had er lichamelijk last van en het werd tijd voor verandering. Het kan namelijk echt anders!
De behoefte die ik voelde bij het kind was vaak tegenovergesteld aan wat ouders zagen als de behoefte voor hun kind. De onbewuste behoefte die niet zichtbaar was maar wel heel erg nodig is om ingewilligd te worden.
En toen die verandering voor mij voelbaar was in 2019 kwam ik geboorte in kaart tegen. JOUW geboorteverhaal compleet uitwerken. Wat een prachtige toevoeging aan mijn coaching en wat een diepgang creëer ik nu.

Hoe heb jij de zwangerschap en bevalling ervaren? Zoals jij het ervaren hebt heeft je kindje het minstens net zo ervaren. Het kindje dat vanuit die veilige, donkere en waterige omgeving ineens zichtbaar moet worden in de enorm lichte, luide en droge wereld….. En dan te bedenken dat sommige van hen ook nog niet bij hun moeder op de borst kunnen/mogen? Niet die veilige hartslag en stem horen die ze de afgelopen 9 maanden hebben gehoord. Hoe was dit voor jouw kind?

Logischer wijs herinneren wij ons niets van de geboorte, althans niet met ons geheugen, maar onze cellen wel. Ons reptielenbrein weet feilloos tot elk detail hoe het geweest is en hoe te reageren op similaire gebeurtenissen

Als er problemen zijn in de ontwikkeling, op school, met vriendjes of in welke vorm dan ook, heeft je geboorte in kaart brengen ontzettend veel zin, het maakt echt een verschil. It’s life changing.

Maar het vergt een 100% inzet van ouders en kind. Jullie gaan bewust worden waar gedrag vandaan komt en wat behoeftes zijn. Zelfs de interactie binnen het gezin gaat veranderen en gedrag gaat gezien worden.

Contact

cropped-site-klein.jpg